GETTING MY קידום אתרים בגוגל TO WORK

Getting My קידום אתרים בגוגל To Work

Getting My קידום אתרים בגוגל To Work

Blog Article

ישנם מספר כלים בהם ניתן למדוד את מהירות האתר שלכם, אך חשוב להבין דבר אחד לפני הכל: הנתון היחידי שבפועל משנה הוא זמן הטעינה בפועל של האתר.

כלי לבדיקת מיקומים יוכל לסייע לכם בבדיקת הנתונים הרלוונטים לגלישה ממחשב או מטאבלט, מן הנייד, ממדינה אחרת או מישראל, ממערכת הפעלה מסויימת ומסוג מכשיר מסויים.

לפני הכל, עשהאל בעיניי דוגמא למקצועיות ומצוינות. ואני מעריך את העשייה שלו.קניתי מעשהאל כמה פעמים קישורים והופתעתי לטובה!

מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.

למי שזה מעניין אותו, יש פה סרטון רשמי של גוגל המכיל הסבר מאד בסיסי (באנגלית) על איך גוגל עובד:

בניגוד לתגית קנוניקל שהוצגה מקודם, כאן ההמלצה למנוע החיפוש היא לאנדקס את כל העמודים הרלוונטיים.

דוגמא טובה לעמוד עם הרבה תוכן, תוך שמירה על חלוקת כותרות נכונה: פטור ממילואים – עו"ד מירי קידום אתרים בגוגל יעקב גביש

חשוב לציין שכמו תוכן – קישורים חיצוניים זה לא זבנג וגמרנו, זה משהו שצריך לתחזק ולהשקיע בו לאורך זמן – בעיקר בזירות תחרותיות.

מנוע החיפוש ישתדל להרחיק גולשים מאתרים איטיים, שנטענים בתהליך ממושך ושעלולים לגרום לאחוזי נטישה גבוהים של האתר, לכמות צפיות בדפים קטנה בממוצע לביקור, ולזמן שהיה קטן יותר.

המצב שבו יש מספר עמודים באותו האתר המתאימים לאותה שאילתא נקרא "קניבליזציה של מילות מפתח", וממצב זה אנו נשתדל להימנע. לכל עמוד באתר שלנו, יש כתובת אחת.

חריגות גדולות מידי מקו הבסיס עלולות לגרום למנוע החיפוש לנקוט כנגד האתר בפעולה ידנית, להעניש אותו, ולפגוע בדירוגים של ביטויי מפתח מרכזיים בדף תוצאות החיפוש.

מנועי החיפוש, ובפרט מנוע החיפוש של גוגל, היו רוצים להציג לגולשים תוצאות חיפוש המייצגות אתרים בעלי מומחיות רבה ככל האפשר בתחומם, אתרים בעלי סמכות ואשר ניתן לסמוך עליהם.

כשחושבים על זה, זה בהחלט הגיוני: אתר שמהוה אוטוריטה בתחומו, סביר שיוזכר לא מעט פעמים ברשתות החברתיות, ויופנו אליו שאלות שונות, פניות מסוגים שונים ואזכורים כאלו ואחרים.

ככה אנחנו בעצם מאפשרים לעכבישים של גוגל להבין על מה כל עמוד באתר שלנו מדבר, מבלי להשקיע יותר מידיי משאבים על קריאת כל מילה ומילה באתר שלנו לצורך ההבנה על מה האתר שלנו מדבר.

Report this page